Gadis Tinggi
PMR is around the corner :*

Monday, September 23, 2013 @ 9:15 AM | 0 Maid[s] !


Assalamualaikum kanak kanak :) Hii ^^ Hm, amacam sihat? Mmg lama gila tak update blog, semenjak pindah dkt kelantan. Line pun mcm pffttt mmg lambat ah nak buka blog ni. Heee :3 Lagipun tahun ni PMR kan -.- Pmr lagi berapa hari je tapi sempat nak update blog bagai ahahah ^^

3minggu lepas hingga 2minggu lepas cikgu buat program pecutan akhir pmr. Okay lah daripada duduk dalam kelas, tapi kalau duduk dalam kelas ngantuk boleh tidur :ppppp Ni kalau tidur cikgu tangkap gambar bagi dekat pengetua :/ Cikgu pun dah pandai main ugut ugut tau :3

Best lah juga bila dapat study sama sama dengan kelas lain. Subject Math mmg kelakar, aku yang dpt E ni boleh pulak mengajar bdk dpt E. Ijam lagi kurang sopan suruh aku buatkan semua. Eeeee, memang harapan lah nak buatkan, bila orang ajar dia pandang kemana tah -,- Bila jawapan yang aku buat betul. Budak budak kata "Kau ni dpt E ke A?" Diaorang perli ke apa? Dah sama tempat kan kalau dapat A takkan lah bodoh nak g dekat E punya tempat. Math yang E mmg ramai gila babun, taksangka gila. 

Minggu lepas hari selasa kelas Imtiyaz, Mumtaz, Karisma, Arif dan dan dan BESTARI ^^ Kitaorang beruntung ok sebab dapat belajar cara mcm mana nak jawab kertas BM ahaha. Mengantuk tahap babun lah. Hari rabu pulak kelas BESTARI, cemerlang, dedikasi, gigih, harmoni pergi dekat Makmal IT belajar cara jawab kertas sejarah. Nampak tak kesimpulannya dekat situ yang betapa kelas kitaorang ni sgt lah beruntung dan diutamakan? Ahhahahahaha ^^ 

Jadual pun dah dapat, so pmr start selasa minggu depan. Omg :( Hm, thanks to kak Yani sebab selalu bagi doa doa supaya tenang bila nak jawab kertas, time study semua :)) Terima kasih banyak banyak :** Eh, abang dah bising suruh tidur. Ok bye peeps :* Night xoxo


Older Post
Welcome To My Castle !


Im beatiful princess. Dont use harsh word or u dead.



Navigation !


Unprivate Diary
The Princess
The Butler & Maid
Goodies for Everyone