Gadis Tinggi
Freebies: vintage background

Wednesday, October 17, 2012 @ 12:44 PM | 0 Maid[s] !

Assalamualaikum w.b.t
Hari ni, wani nak bagi background, vintage background . Siapa yang berminat nak letak background ini dekat blog, boleh copy je URL dia.




cara letak dalam blog .
Dashboard > Design > Add A Gadget > Html/JavaScript

Copy kod dan paste kad ini :

<style>
body {
background-image: url('URL BACKGROUND');
background-attachment: fixed;
background-repeat: repeat;
}
</style>

**Macam mana nak copy URL background ni ?

 Bagi pengguna Mozilla Firefox
Right-click pada background yang korang suka. Click pada "Copy Image Location"

Bagi pengguna Google Chrome
Right-click pada backround yang korang suka. Click pada  "Copy Image URL"

P/S: Ehh, kalau dah ada background before ni, DELETE dulu background sebelum tu . Kay ?


| Newer Post
Welcome To My Castle !


Im beatiful princess. Dont use harsh word or u dead.



Navigation !


Unprivate Diary
The Princess
The Butler & Maid
Goodies for Everyone