Gadis Tinggi
Hari Sukan :*

Friday, July 5, 2013 @ 9:10 AM | 0 Maid[s] !

Assalammualaikum 

Nak cerita ni hm nak baca tak? Haaaa, 3 July_Rabu sekolah Wani ada buat Hari sukan :) Kurang happy sebab buat dekat padang sekolah :/ Tapi best lah juga. Pagi pagi sebelum pi sekolah Wani cari seluar track tapi basah sebab baru basuh :( Hm, pakai lah seluar jeans warna hitam tapi bawa spare seluar track abang :D Besar k besar. Then, Abah dah hantar pergi sekolah dengan pakai seluar jeans selamba masuk sekolah tanpa muka bersalah :p Tapi semua pandang mcm nak makan so ajak lah Maisarah ngokngek pi teman tukar seluar. Ahhh, besarnya ! Hm :'( Mcm badut. Wani tanya semua org "Weh, besar tak seluar ni?" Hahaha, dorang ckp okay je :(

Pukul 8 mcm tuh kot cikgu suruh duduk dkt rumah sukan masing masing. Hehehe :) Wani taktahu rumah sukan apa lagi so ikut kawan dok dkt rumah sukan Nilam. Hm, My crush :* Hahaha, Korang jangan jelly k :D Kelam kabut Wani bila nampak dia, kabut lagi bila Bestfriend Wani ni panggil dia :( Hm, takpandang pun dia sebab segan :') Hohohoho
Pykaachu_Lina
Hazimah

Hooo, Tetiba cikgu panggil Wani, Pyka, Lina suruh masuk perbarisan Haaa, mcm tuh lah eja dia :[ Hm, Pyka dengan Lina pakai tudung sekolah so Wani je lah kena :'( Taknak masuk sebenarnya tapi My crush suruh. Cikgu: "Haa, awak yg tudung hitam tuh masuk perbarisan cepat" My crush: "Wani masuk wani :)" Nasib lah dia buat muka comel kalau tak haram I nak masuk tau :p Lols. 

Dah habis budak budak lari mestilah nak tahu siapa menang kan? Okay, cikgu suruh duduk dkt rumah sukan masing masing so my crush dia kan Pengerusi *muntah* dia duduk depan mula mula then dia duduk belakang :))))) Hm, Lina dengan Pyka cadang nak pi tangkap gambar dia so ni lah hasil tangkapan curi curi dari pyka <3


Hikhik, kami menggedik dekat belakang tuh :) Bukan gedik macam minah minah senget tuh tapi gedik manja k :b Nurin k nurin ikut sama lepak :/ Soooooooo, Lina cadang lagi nak pi tangkap gambar I dengan Aripppp :D Wani taknak sebenarnya ! Dorang pi tolak lagi sikit nak jatuh so cover cun duduk lah sebelah dia :) Nurin nak juga tangkap gambar dengan dia sebab Arip crush dia :/

Sorry gambar ni di-edit kan sikit sebab muka yang takboleh blah :D


Tuh lah Nurin. I jealous sikit k sebab dia lagi lawa dari I :( Dan jealous bila dia letak gambar dia dengan Arip dkt dekstop Phone dia :( Hohoho :* Happy sangat hari sukan tahun ni :( Hm, Pmr k tahun ni. Study hard for batch 98 tuh jangan lupa solat mohon dekat Allah supaya kita berjaya. Doa pun tak boleh kita kena berusaha sikit k. Insyallah  Loveyou :*



Older Post | Newer Post
Welcome To My Castle !


Im beatiful princess. Dont use harsh word or u dead.



Navigation !


Unprivate Diary
The Princess
The Butler & Maid
Goodies for Everyone